NYHET

Varmt välkommen Ellen Falkenström till Shaya Solutions!

Ellen

Varmt välkommen Ellen Falkenström till Shaya Solutions!


Hej Ellen och varmt välkommen till Shaya Solutions! Hur mår du?

- Jag mår bra tack! Kul att man är igång!


Hur kom det sig att du valde just Shaya Solutions?


- Jag valde Shaya Solutions då jag direkt kände att det här företaget satsar på kvalitativa och djupdykande processer inom rekrytering. Shaya Solutions är ett genuint företag vars affärsidé matchar den efterfrågan som många företag har i branschen.


Hur upplevde du din rekryteringsprocess på Shaya Solutions?


- Jag upplevde rekryteringsprocessen som den troligtvis bästa jag gått igenom. Fokus låg på ömsesidighet där VD Joseph Öberg Shaya erbjöd lärorika sessioner både innan och under intervjun. Detta för att båda parter ska gå därifrån med nya lärdomar.

Det var väldigt stora ord

Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

- Under introduktionen har vi skolats in i hur företaget ser ut både utvändigt och invändigt, vi har gått igenom de interna processerna så som hur rekryteringsprocesser ser ut här. Jag har fått utvecklas inom allt från att ringa kalla samtal till hur jag bäst lägger upp mitt administrativa arbete.

Introduktionen låter spännande!

Vad gör du när du inte jobbar då?

-När jag inte jobbar på Shaya Solutions är jag studerar jag på Stockholms Universitet, här läser jag PAO-programmet (personal, arbete & organisation) sedan 1,5 år. Utöver det är ett stort intresse hos mig att resa och upptäcka nya platser och kulturer.

Varför har du valt just rekryteringsbranschen?

- Jag valde rekryteringsbranschen för att jag dagligen vill jobba med mänsklig kontakt. Jag finner branschen intressant i komplexiteten av de aspekter som alltid bör tas i beaktande, kompetensbaserad rekrytering.

Fantastiskt roligt att läsa att du hamnat så rätt!

Över till en avrundande fråga - vilken är din favorit låt just nu?

-Min favoritlåt just nu måste jag nog säga är Tillfälligheter med Veronica Maggio.

Tack Ellen för en trevlig intervju och stort lycka till på Shaya Solutions!

- Tack, de första två månaderna har börjat fantastiskt och tyder på att vi kommer att trivas och utvecklas på jobbet, det är väldigt roligt och tacksamt!