NYHET

Varmt välkommen Anna-Klara Vifell Nilsson,
Story Teller, till Shaya Solutions!

Anna-Klara Tecknad

Anna-Klara har börjat som Story Teller på Shaya Solutions.


Hej Anna-Klara och varmt välkommen till Shaya Solutions! Hur mår du?

- Hej Joseph! Jag mår jättebra, är riktigt exalterad över vårt kommande arbete tillsammans.

Välkommen till teamet! Det är ömsesidigt!

Hur kom det sig att du valde just Shaya Solutions?


- Jag har varit nyfiken på HR-branschen ett tag och när jag såg Shaya Solutions annons väckte den mitt intresse. För mig är det viktigt att jobba på ett företag som jag delar värderingar med och när jag läste vad Shaya Solutions står för så kändes det mer än rätt.

Tack, uppskattat att läsa!

Hur upplevde du din rekryteringsprocessen?


-Den stack ut på flera sätt i jämförelse med andra rekryteringar. Lika mycket som jag fick berätta om mig själv så fick jag även veta massor om er på Shaya Solutions. Vi kunde dela våra tankar och värderingar med varandra vilket kändes väldigt genuint. Jag fick även grundlig och väldigt personlig feedback vilket var otroligt uppskattat.

Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

Rekryteringsprocessen har varit lärorik, professionell och lättsam. Från första mailet till sista intervjun så har jag fått reflektera mycket, haft trevliga samtal och fått bra feedback. Till skillnad från andra rekryteringsprocesser så har Shaya Solutions varit otroligt snabba på att ge respons och ni har ställt väldigt bra och genomtänkta frågor. Det som också varit bra under processen är att det inte bara varit jag som delat med mig om vem jag är utan jag har även fått en tydlig bild av vilka ni är och det har jag uppskattat!

Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

Inledningen av jobbet har absolut levt upp till mina förväntningar. Alla har välkomnat mig med öppna armar och det har varit tydligt vad jag ska göra och vad som förväntats.

Många kommer att undra - vad innebär egentligen 'Story Teller' rollen?

- Shaya Solutions beslut att anställa en 'Story Teller' som uttalat ska fokusera på människornas 'Stories' internt inom bolaget såväl som externt, speglar bolagets innovativa approach till hela branschen. Många aktörer i branschen vet vad viktigt det är att gestalta människorna i bolagen då det är den absolut viktigaste tillgången, men att ta steget därifrån är en annan sak. Något Shaya Solutions gör nu.

Roligt att höra dina tankar om detta. Vi ser fram emot de inledande resultaten kring 'Shaya Stories'.

Vart kommer ditt intresse för Story Telling ifrån?

- Jag har tidigare studerat dokumentärfilm och har ett stort intresse för foto, film och människor. Story Telling ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Jag kan säga att den dokumentär film som ni spelade in i Uganda om döva inspirerade oss i teamet något så enormt! Den hoppas kunna bli tillgänglig och sedd av så många som det är möjligt!

Vad gör du när du inte jobbar då?

- Eftersom jag pluggar Frontend utveckling just nu så brukar jag programmera ganska mycket på min fritid. När jag inte gör det så brukar jag klättra, umgås med familj/ vänner och vara ute i naturen.

Varför har du valt just rekryteringsbranschen?

Jag har haft lite olika yrken men i de flesta har jag jobbat med människor på olika sätt och jag har alltid vetat att det är just det jag vill jobba med. Rekryteringsbranschen känns därför väldigt spännande att testa på.

Över till en avrundande fråga - vilken är din favorit låt just nu?

- En låt som jag hittade igår som har gått på repeat hela morgonen är All is well med Austin Basham, väldigt vacker låt med fin musikvideo till.

Bra tips! 😊 Tack Anna-Klara för en trevlig intervju och jag, liksom Jennifer, Ellen, Sarah , Jahurul, Henrik och Nova ser verkligen fram emot att jobba med dig. Ska bli kul att se hur du gestaltar våra 'Stories'. Varmt välkommen och stort lycka!

- Tack själva!