Konsult? Se hit!

Håll dig uppdaterad, vi lägger ut nya jobbannonser varje dag på vår hemsida och på LinkedIn så följ oss för att inte missa några nya spännande uppdrag som passar just dig.

Är du konsult och vill ha hjälp att hitta nya uppdrag? Vi på Shaya Solutions kan hjälpa dig att hitta uppdrag utefter dina behov och önskemål.

Är du konsult och letar efter uppdrag?

Ingen CV försäljning

Vi kör ingen CV försäljning, kvalité före kvantitet.

Alla får besked

Vi strävar efter att ge alla våra kandidater som söker ett uppdrag ett besked.

kostnadsfritt

Vi tar endast betalt om vi tillsätter dig på ett uppdrag.

Hur processen går till

Hitta ett uppdrag som ser intressant ut.

Skicka in din ansökan.

Vi granskar ditt CV, om du uppnår kraven skickar vi en matris. 

Vi ger dig ett besked.

Shaya Solutions affärsområden

IT

Verksamhetsutveckling och Ledning, Arkitektur, System- och Webbutveckling, Kravhantering, UX och Design, mm..


Några av de uppdrag som vi både rekryterat samt som vi tillsatt konsulter med egna bolag är främst seniora konsulter inom System & Webbutveckling, Ledning och styrning på projekt och programnivå, AI & Maskininlärning samt Testning & QA​. Detta har gjorts såväl på myndigheter som på privata bolag.

Energi

Projektledning, Verksamhetsutveckling, Projekteringsledning, Process, Bygg, El, Rör, Mekanik, Automation, VVS, Elkraft, Brand och risk samt Miljö.

Några av de uppdrag som vi både rekryterat samt som vi tillsatt konsulter med egna bolag är seniora såväl som Biträdande Huvudprojektledare och Delprojektledare inom Elkraft, Mekanik, Process, som detaljkonstruktörer, rådgivare och utredare inom exempelvis brandskydd, installationsledning och VVS- konstruktruktion.

Samhällsbyggnad

Arkitektur, Landskap, Ljusdesign, Visualisering, Projektledning, Bygg, VVS, Projekteringsledning, Brand och risk, Miljö samt Verksamhetsutveckling.

Några av de uppdrag som vi både rekryterat samt som vi tillsatt konsulter med egna bolag är seniora samt juniora byggprojektledare såväl som byggledare, projekteringsledare, projektörer, produktionsledare och platschefer samt specialister inom berg, mark och geologi.