Nyheter


Tankar och känslor som vi i teamet på
Shaya Solutions haft

skrattande personer

Vår vd och grundare delar med sig av de tankar och känslor som vi i teamet på Shaya Solutions haft. Vi är stolta och glada över vad vi åstadkommit såhär långt - men vi är långt ifrån nöjda och det är långt ifrån över. Vi har inte för en dag släppt vårt fokus på att hjälpa våra kollegor, egenföretagarna, partners, kunder, konsulter, medarbetare - you name it. Vi kunde aldrig ge upp ljuset.

Jag kunde aldrig ge upp ljuset. Vi kunde aldrig ge upp ljuset. I inledningen av året var jag och mitt team liksom många andra människor oroliga, rädda, otrygga - såväl gällande våra nära och kära's hälsa som om deras välbefinnande i egenskap av att ha ett jobb att gå till. Oron, rädslan och otryggheten berörde givetvis också det som vi som ett team hittills byggt upp tillsammans i SHAYA SOLUTIONS AB - hur ska det gå? Men. Jag kunde aldrig ge upp ljuset. Vi kunde aldrig ge upp ljuset.


Det är långt ifrån över, och jag konstaterar att vi navigerat oss fram på ett fantastiskt bra sätt tack vare det starka samarbetet inom teamet. Teamet.

Det har varit ett privilegium att gå till och från jobbet varje dag och mötas av texten på bifogad bild. Det är en del av Nobel Week Lights Stockholm. Konstnären Amina ZOUBIR gestaltar på Kulturhusets fasad Albert Camus ord från tacktalet när han 1957 tog emot ­litteraturpriset: ”Jag kunde aldrig ge upp ljuset!”.

Vi möter många många konsulter, många egenföretagare, arbetssökande som haft en tuff tid bakom sig och som ser en tuff tid framgent. Vi på SHAYA SOLUTIONS AB gör verkligen vårt bästa att göra det vi ska ha fokus på - hjälpa dem att hitta nästa projekt, uppdrag, jobb och inte minst karriär.

Säger vår VD och grundare Joseph Öberg Shaya